Bine aţi venit la Auto Class!

Etichetarea anvelopelor

Anvelopele produse după iunie 2012 şi vândute din noiembrie 2012 în UE trebuie să fie etichetate conform Reglementării (CE) 1222/2009. Mai mult

Cum citim o anvelopă

Adevărata dimensiune a anvelopelor este trecută pe partea laterală a acestora. Mai mult

Confort şi siguranţă

Anvelopele au un rol hotărâtor în ceea ce priveşte securitatea dumneavoastră.

Despre anvelope

Un autovehicul este atât de bun pe cât de bune sunt anvelopele lui. Mai mult

Confort şi siguranţă

De ce avem nevoie de anvelope de iarnă şi de vară?

Anvelopa este singura legătură pe care o aveţi cu şoseaua. În calitate de specialişti în anvelope dorim să vă familiarizăm cu aceste produse de înaltă tehnologie. Anvelopele au un rol hotărâtor în ceea ce priveşte securitatea dumneavoastră. Dezvoltarea tehnologică a determinat implicarea unui număr foarte mare de specialişti în rezolvarea acestei probleme.

Reţineţi regula de bază: la temperatura de 7°C trebuie schimbate anvelopele. Numai cine foloseşte anvelope de vară şi de iarnă va rămâne întotdeauna pe drumul cel bun.

Anvelopele sunt produse tehnologice de vârf, cu proprietăţi deosebite dar orientate spre satisfacerea cerinţelor impuse de fiecare anotimp.
Pentru a le exploata la randament maxim, în primul rând trebuie să se stabilească balanţa favorabilă a proprietăţilor. Aceasta este sarcina specialiştilor.

Distanţa de frânare mai mică îmbunătăţeşte considerabil plăcerea condusului!

Pe carosabil umed anvelopele se comportă pur şi simplu diferit, distanţa de frânare mărindu-se considerabil. Astfel, problema echipării cu anvelope adecvate în funcţie de temperatură devine importantă. Peste 7°C anvelopa de vară este practic în elementul ei.

Vă mulţumim că ne-aţi ales pe noi !

Service Auto Class pe Google My Business

© 2008 - 2019 SC Auto Class SRL
Design by Roserco